Sommerutstillingen hos Galleri GEO

Sommerens utstilling vil bestå av 16 kunstnere som er blitt valgt ut av over 80 søknader fra talentfulle kunstnere over hele landet. Det blir en utstilling som viser et stort mangfold av kunstnere, medium, størrelser og uttrykk. Du vil kunne se originalmalerier på lerret, gatekunst, tekstilkunst, detaljerte tegninger, skulptur, abstrakte verk, landskap, pop estetiske verk; alt du kan tenke deg. Det er ikke tvil om at dette blir en spennende og innholdsrik utstilling som er verdt å få med seg!.

Kunstnerne som er representert er:

Jeanette Lafontine, Sissel Hindenes, Anders Wunderle Solhøy, Simen Langeland, Nadja Asghar, Katharina Bjelland, Gurdish Haugsdal (Dish), Lars Sandås, Vibeke Andersen, Emil Grødeland, Cecile Galtung Døsvig, Silke Mathe, Kristin Holm Dybvig, Vibeke Borg og Connie Lee Solberg.

Utstillingens varighet: 22. juni – 23. juli 2023.