Kategorier: ,

Toy King

Canevil

Størrelse

40×50 cm

Opplag

75

Årstall

2023

kr 1,900.00

2 på lager

‘Toy King’ er en dynamisk utforskning av den nyanserte verdenen til graffiti- og gatekunstkultur. Innenfor denne pulserende subkulturen er ‘King’ tittelen gitt til kunstneren som ikke bare har enorm berømmelse, men også tar dristige risikoer ved å male på dristige steder, og viser sin mestring både i ferdighet og tapperhet. Omvendt representerer ‘Toy’ den aspirerende kunstneren, som fortsatt forfiner sitt håndverk og søker å stige til større høyder.

Dette verket fletter disse to definisjonene inn i en fortelling som appellerer til den rebelliske ånden i oss alle. Det utforsker den uimotståelige trangen til å uttrykke våre sannheter, konsekvenser til tross. Videre tjener ‘Toy King’ som en kraftig påminnelse om reisen mot selvforbedring, og understreker betydningen av utholdenhet, hardt arbeid og den urokkelige jakten på å forbedre sine ferdigheter.

På kjernen hyller ‘Toy King’ også de usungne heltene i graffiti-kunstverdenen – sprayboksene. Merker som Krylon, Belton og Montana, høyt verdsatt av kunstnere over hele verden, står som søyler i denne bevegelsen. Hver boks blir en beholder for potensial, en kanal for en kunstners visjon til å transcendere fra fantasi til konkret virkelighet. Med en dyktig hånd og et skarpt øye blir disse boksene en forlengelse av kunstnerens hånd, som puster liv i skapelsene deres. Den rytmiske hvissingen og eksplosjonen av farger som strømmer ut fra hver Krylon-, Belton- eller Montana-boks kan fortelle en historie om kunstneri, opprør og urokkelig lidenskap.”

Du liker kanskje også…

 • 100% Vegan – main

  AFK kr 3,885.00
 • Samurai

  Canevil kr 2,625.00
 • Maori

  Canevil kr 2,625.00
 • Samurai XL Hand Finished

  Canevil kr 6,300.00