Nyheter

Ny kunstner: Sebastian Slotte

Ny kunstner: Sebastian Slotte

Lekne Farger og Dyptgripende Konsepter “Jeg er opptatt av å uttrykke menneskelige fenomen som oppleves som skam- eller er tabubelagt. Jeg uttrykker følelser, historier og...

les mer

Spotlight

Om Galleri Geo

Galleri GEO er et kunstgalleri som arbeider med både veletablerte og unge, fremadstormende kunstnere innen samtidskunst. Vi streber etter å utforske nye kreative horisonter og skape innovative utstillinger av ypperste kvalitet. Med et rikt utvalg av kunstnere, finnes det noe for enhver smak hos oss! Vi arrangerer kunstutstillinger jevnlig, og utenom disse utstillingene vises et variert utvalg av kunst fra kunstnerne vi representerer. Vi tilbyr også utsmykning på oppdrag for bedrifter i alle størrelser, og sender kunst over hele verden. 

Sammen med Ramme Service Bergen har vi skapt et fire-etasjers kunsthus som tilbyr et mangfold av kunst, i tillegg til vår profesjonelle innrammingsstjeneste. Ved tilpasset innramming av kunst kjøpt på Galleri GEO, får du en 10% rabatt på rammen hos Ramme Service Bergen. 

Månedens Kunstnere

Gavekort

Vanskelig å finne en gave? Kunst er en fantastisk og varig gave å gi, men av og til kan det være ønskelig at mottaker velger verk selv. Da er gavekort en fin måte å gjøre det på. Ønsker du å kjøpe et fysisk verk i gave så kan du ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe med å finne et utvalg etter dine ønsker.

Kunstveiledning

Er du på jakt etter det ideelle kunstverket som vil harmonere perfekt med din stil og personlighet? Vår kunst-veiledningstjeneste kan gjøre jakten enklere for deg, uten ekstra kostnad.

Vår tilnærming til kunstveiledning er skreddersydd for å møte dine unike preferanser og behov. Slik fungerer det:

Beskriv din stil. Gi oss en beskrivelse av din personlige stil, preferanser og ønsker. Enten det er moderne minimalisme, klassisk eleganse, abstraksjon, naturinspirert, ro – vi ønsker å få et glimt av hva som inspirerer deg.
Fortell oss om kravene dine. Skal verket ha en spesifikk størrelse, prisklasse, eller skal det passe perfekt inn i et interiør? Gi oss informasjon om dette dersom det er viktig for deg.
Kuratert utvalg. Basert på din beskrivelse vil vi sette sammen et nøye kuratert utvalg av kunstverk. Dette utvalget er ikke bare begrenset til en stil eller kunstner. Vi strekker oss langt for å gi deg et mangfoldig spekter av alternativer tilpasset din smak.
Visning og valg. Du vil få en e-post med beskrivelser og bilder av kunstverkene vi har valgt. Dersom du ønsker å komme inn og fysisk se på de så finner vi verkene frem til deg. Vi justerer utvalget basert på hva du liker og ikke liker, og så håper vi at du finner kunstverket som passer akkurat deg.