Ny kunstner: Sebastian Slotte

Lekne Farger og Dyptgripende Konsepter

“Jeg er opptatt av å uttrykke menneskelige fenomen som oppleves som skam- eller er tabubelagt. Jeg uttrykker følelser, historier og opplevelser gjennom abstrakte landskapsbilder og lekne fargekombinasjoner.”

– Sebastian Slotte, 2024

Vi er stolte av å få introdusere dere for vår nyeste kunstner, Sebastian Slotte. Sebastian bor og jobber i Bergen, hvor han skaper kunstverk som er sterkt preget av hans bakgrunn som sosionom med en master i psykisk helse.

“Med kunsten min vil jeg skape et rom for bekreftelse, refleksjon og ettertanke. Jeg ønsker at bildene skal fremme aksept for virkeligheten og håp for fremtiden”

 

Sebastian Slotte er en kunstner med en unik tilnærming. Hans utdanning og erfaring innen psykisk helse påvirker i stor grad konseptene i bildene hans. Hans verk er en utforskning av følelser, historier og opplevelser, uttrykt gjennom abstrakte landskapsbilder og lekne fargekombinasjoner. Hvert verk er en invitasjon til refleksjon og ettertanke. Sebastian maler intuitivt med akryl på lerret.

 

Berg-og-dal-dvale

60×80 cm, Original 1/1
Akryl på lerret
Kr. 17.850,-  (inkludert 5% kunstavgift)

Tilgjengelig her.

 

Rotløs

60×70 cm,  Opplag: 30
Gicléetrykk, kommer med ektehetsbevis
2.625,- (inkludert 5% kunstavgift)

Tilgjengelig her.

 

Solivagant

50×70 cm,  Opplag: 30
Gicléetrykk, kommer med ektehetsbevis.
2.363,- (inkludert 5% kunstavgift)

Tilgjengelig her.

 

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål: post@gallerigeo.no