ARBORETUM

Se naturen gjennom Bivars øyne

Botaniske malerier, intrikate og levende skildringer av blomster, planter og naturlandskap er det Luis Bivar er kjent for. Kunstverkene hans forteller om en lidenskap for botanikk, og feires for sin skjønnhet og evne til å transportere seerne til frodige landskap som myldrer av liv. Botaniske hager og skoger representerer et tilfluktssted hvor vi kan finne ro midt i naturen. I våre travle hverdagsliv virker Luis Bivars kunst som et friskt pust vi kan drømme oss bort i.

🌿 Fortell oss gjerne at du kommer på facebook-eventet her: Link til facebook event for åpningen.

Vi gleder oss stort til å presentere Luis Bivars nye soloutstilling “Arboretum” i begynnelsen av Mai. Utstillingen vil bestå av verk i ulike størrelser, og teknikkene han bruker er collage, maleri og tegning. Det vil også bli sluppet to helt nye trykk! Bivar holder i skrivende stund på å skape kunstverkene som skal vises her på Galleri GEO. Vi forventer spennende kombinasjoner av farger, blandinger av medier og kunst som feirer naturen på en måte vi ikke har sett før.

Vernissasje: Fredag 3. mai klokken 16:00. Gratis inngang, alle er velkommen til åpning!

Utstillingens varighet: 03.05-01.06

For salgshenvendelser kontakt oss på post@gallerigeo.no

Kontakt oss på post@gallerigeo.no dersom du ønsker å motta salgskatalog når den blir tilgjengelig.

 

English:

Luis Bivar is a multidisciplinary contemporary artist known for his botanical paintings.
He lives and work in Portugal and has gained recognition for his intricate and vibrant depictions of flowers, plants, and natural landscapes.

Bivar’s paintings exhibit an artificial luminosity on his subjects, he use collage drawing and painting, in his compositions. Bivar’s work often focuses on capturing the vibrant colors of botanical specimen, showcasing a deep appreciation for the beauty and forms of the natural world.
His artwork speaks about his passion for botanic. His pieces are celebrated for their beauty, and ability to transport viewers to verdant landscapes teeming with life.

“Botanical gardens and Forests are also sanctuaries where we can find peace and solitude amidst nature”.