Print release med AFK

Informasjon om lanseringen

  • Tilgjengelig fra Torsdag 28.09.2023 klokken 12:00
  • Gjennom nettbutikken vår kan Main og Cyan versjonen bestilles både som henting i galleriet og levering.
  • Kun ett av hvert trykk til hver husstand. Dersom det bestilles flere vil de bli refundert. Det er lov å bestille en av hver versjon.
  • For at bestillingen skal fullføres, og trykket blir ditt, må bestillingen være fullstendig gjennomført. Den kan altså ikke bare holdes i handlekurven, men betales.
  • Kunstverket blir sendt trygt i en rull, og det anbefales at den flates ut så snart den er komt frem til deg.
  • Trykkene kan bestilles HER på lanseringsdato.

100% Vegan

Kunstverket er basert på gatekunstmotivet fra 2020 som tidligere var på gamle Tine Meieri. Bygget ble revet i 2021. En 100% Vegansk ku med plaster på juret. På kuens kropp kan vi skimte jordkloden.

100% Vegan, Cyan 

100% Vegan er komplimentert med et 30 sekunders AR-lag (Augmented Reality). For å se verket komme til live, kan du laste ned appen Artivive for Iphone eller Android. Det garanteres ikke at dette laget har samme levetid som selve trykket.

100% Vegan, Main

Trykkene har målene 60×60 cm, og begge er et DGA trykk. Main versjonen har et opplag på 120, og vil koste 3700 kroner + 5% kunstavgift. Cyan versjonen har et opplag på 60, og vil koste 5000 kroner + 5% kunstavgift. Kunstverkene kommer med ektehetsbevis.

 

Om Kunstneren

AFK er en viktig gatekunstner i Bergen som har vært aktiv siden 2013. Navnet kommer opprinnelig fra internett-referansen “Away From Keyboard” (Borte fra tastaturet).

"The Trivium", 2018 og "Making a Martyr", 2018

Fokuset på politiske og sosiale forhold er sentralt i verkene hans, men ofte må en studere verkene litt for å finne frem til selve budskapet. Han er kritisk til media, og mener sannheten ofte forvrenges. Hans sosiale engasjement har gjort at han har deltatt på flere prosjekt for å gi glede til rusavhengige.

"100% Vegan", 2020 og "Stolen Child", 2014

Ved første øyekast ser som oftest verkene til AFK svært hyggelige ut med barn, dyr o.l., men når en ser nærmere så kommer det samfunnskritiske frem. Kunstneren minner oss på å tenke kritisk.