Kunstner

Lea Alstad

Lea Alstad er en norsk billedkunstner som er født og oppvokst i Trondheim, men for tiden jobber hun og bor i Oslo. Hun er en selvlært kunstner som er dyktig i ulike medier, inkludert veggmalerier, illustrasjoner, bøker, trykk og malerier.
Hennes lidenskap for maleri og visuell kunst traff tidlig i barndommen, og siden den gang har hun viet utallige timer til selvstendig utforskning og eksperimentering. Kunstverkene hennes fordyper seg i detaljene i den menneskelige opplevelsen, og skildrer både ansikter og kropper. Inspirert av anatomiske tegninger fanger hun dyktig samspillet mellom muskelfibre og konturer ved hjelp av penselstrøk og ikke-realistiske farger.
Gjennom sin mangfoldige bruk av medier skaper hun en rik billedvev av teksturer og visker ut grensen mellom abstraksjon og realisme. Ved å jobbe med flere lag skaper hun en illusjon av å dykke under overflaten til motivene sine.
De siste årene har Lea opparbeidet seg en betydelig tilhengerskare på sosiale medier, både nasjonalt og internasjonalt. Kunstverkene hennes har funnet veien til hjem over hele verden, fra Japan, USA og Australia til England, Tyskland og utover.

Shop

Shop Lea Alstad
 • Vår

  Lea Alstad kr 11,025.00
 • Flamme

  Lea Alstad kr 11,025.00
 • Along

  Lea Alstad kr 3,675.00
 • Utsolgt

  No one dies from Love

  Lea Alstad