Kunstner

Frøydis Aarseth

Frøydis Aarseth ( f. 1986 ) visste fra tidlig alder hva hun ville i livet. I 2006 flyttet hun til Firenze i Italia for å studere på heltid ved The Florence Academy of Art. Etter eksamen fra akademiet i 2009 fortsatte hun studiene i Paris, Frankrike under ledelse av den figurative mesteren Odd Nerdrum.

Aarseth vokste opp i en liten bygd ved Førdefjorden i Norge. Dette hadde stor betydning for hennes valg av temaer, og hun malte høye fjell, bratte fjorder og figurer i den kalde norske vinteren. I dag er Aarseth mer påvirket av den moderne verden, plastforurensning og miljø.

Aarseth har hatt flere utstillinger og gruppeutstillinger i Norge, Sverige, Tyskland, Italia og New York USA. Arbeidene hennes har blitt publisert i forskjellige brosjyrer og magasiner. Hun har også blitt presentert som et ungt og lovende talent i Skandinavias største kunstmagasin, KUNST.

Frøydis har solgt kunst på Sotheby’s i New York gjennom The Art Renewal Center. Et av hennes malerier er inkludert i “The Lunar Codex Time Capsule”, og vil bli permanent plassert på sørpolen av månen. Maleriet “The Shelter” blir med SpaceX som en del av et NASA-relatert oppdrag som tar plass høsten 2023.

Shop

Shop Frøydis Aarseth
  • The Shelter

    Frøydis Aarseth kr 1,900.00
  • Plastic Breakthrough

    Frøydis Aarseth kr 5,775.00