Kunstneriske hyllester til kjærligheten

Med Alle hjerters dag rett rundt hjørnet, ønsker vi å løfte frem kunstverk som feirer kjærligheten. Gjennom kunsthistorien har begrepet kjærlighet tiltrukket seg kunstnere fra alle samfunnslag. Avbildet i forskjellige typer stiler og gjengitt i en myriade av medier, fortsetter det amorøse konseptet å fengsle seerne gang på gang. Det er noe vi alle kan kjenne oss igjen i, eller lengte etter. Kjærligheten er ulik for hvert individ, og det er nok også derfor akkurat dette temaet blir fremstilt så ulikt fra kunstner til kunstner. Selv om det er utallige spennende eksempler på kjærlighet i kunst, har vi valgt å sette fokus på 3 kunstnere som vi mener skiller seg ut i måten de fremstiller temaet på. Enten de fremhever en eksplosiv kjærlighet, en lengsel etter å være nær, et penselstrøk som stråler følelser eller illustrering av følelsen av å bli sett og elsket for akkurat den du er. Av og til finner man det kunstverket som sier så mye mer enn ord kan forklare!


Ståle Gerhardsen

I SAMME ÅNDEDRAG     YOU   

SØT MUSIKK      FORELDSKELSE

 

 


Magnus Gjøen

CUPID, SHADOW OF THE MOON      FLOWER GRENADE II

MY HEART IS YOURS FOREVER SPECIAL EDITION       HOPE IS THE LAST THING TO DIE

 

 


 

Sverre Bjertnæs

TO UNDER FJELLET      INNE I DEG ER DEN JEG VIL HA

MINNER OM OSS       KVINNEN I DØREN

 

 


Mer fra vår kolleksjon

Det er mange kunstverk som direkte eller indirekte handler om kjærlighet, nærhet og partnerskap, nettopp fordi temaet er noe som berører oss alle på en eller annen måte. Kanskje finner man det kunstverket som snakker til akkurat din tolkning og opplevelse?

TÅLMODIG FRIER      VELDIG NÆRT

HOLD ON  ♥  ROMANTIC