Miniutstilling

Årets juleutstilling har vi kalt for “miniutstillingen”, nettopp fordi den består av kunstverk i lite format! Kunstutstillingen vil endre seg utover perioden, da verk kan kjøpes ferdig innrammet, rett fra veggen, og tas med hjem samme dag. Miniutstillingen presenterer en rekke dyktige kunstnere i forskjellige stiler og medier. Her vil du kunne finne noe som passer til deg selv eller noen du er glad i.


   

MAGNUS GJØEN

STÅLE GERHARDSEN

MATTHEW BETANCOURT

CANEVIL

FRØYDIS AARSETH

JEANETTE LAFONTINE

MANUEL PORTIOLI

CHRISTOFFER RELANDER

INGRI EGEBERG


 

Canevil har laget to helt unike håndkolorerte “Toy Kings”, spesifikt til denne utstillingen. Det finnes bare to i opplaget, og de har forskjellig håndkolorering. Som det lille ekstra til disse bildene, har vi laget helt unike rammer som står i stil til bildene! For å kjøpe disse tar du kontakt med oss i galleriet, eller send oss en e-post på post@gallerigeo.no.
“Toy King” appellerer til den rebelske ånden i oss alle. Det utforsker den uimotståelige trangen til å uttrykke våre sannheter, konsekvenser til tross. Videre tjener ‘Toy King’ som en kraftig påminnelse om reisen mot selvforbedring, og understreker betydningen av utholdenhet, hardt arbeid og den urokkelige jakten på å forbedre sine ferdigheter.

 

Matthew Betancourts mini-tins er enda en spennende nyhet på denne utstillingen! Tre unike oljemalerier i mini-tins er nå å se på miniutstillingen! Da kunstneren flyttet til Norge i 2017, var den første leiligheten han og kona fant for liten til å ha studio. Han ønsket ikke å sette opp og rive ned maleutstyret sitt hver dag, han trengte en måte å male uten rotet. Han husket tilbake til barndommen da han elsket å samle ting i tomme Altoids bokser, og innså at den enkle metallboksen kunne inneholde alt han trengte for å male. I dag er hans Minitins verdsatt av utallige mennesker for måten de fanger et øyeblikk på sin virkelig unike måte.

 

På mini-utstillingen har du muligheten til å finne flotte kunstverk i prisklasser fra kr. 600 til kr. 9.000,-. Vi håper du kan finne den helt spesielle julegaven til deg selv eller noen du er glad i. Ved kjøp av kunst hos Galleri GEO, får du en 10% rabatt på innramming hos Ramme Service Bergen ved spesialtilpassede rammer!

Hjertelig velkommen til oss for både denne utstillingen, og “Før Maskinene” av Børge Bredenbekk som står i nederste etasje.

 


 

Våre åpningstider: 

Mandag: 09:00 – 16:30

Tirsdag: 09:00 – 16:30

Onsdag: 09:00 – 16:30

Torsdag: 09:00 – 19:00

Fredag: 09:00 – 16:30

Lørdag: 10:00 – 15:00

Søndag: Stengt

eller etter avtale.

Adresse: Olav Kyrres Gate 43, 5014 Bergen.

Kontakt oss på post@gallerigeo.no